Du er her > Foreningen > Galleri > Sankt Hans 2011
Sankt Hans 2011 i Vallensbæk Jagtforening.

Bestyrelsen kan ikke huske, hvornår vi sidst har været så mange samlet til VJF`S Sankt Hans arrangement, 40 voksne og 13 børn, dejligt med det store fremmøde.

Nu var det jo midsommer, så selvfølgelig skulle vi sidde ude. Vejrguderne viste sig heldigvis fra deres gode side, trods flere mørke skyer, så fik vi kun ca. 10 dråber vand, ellers skinnede solen det meste af aftenen.

Kl. 18.00 blev grillerne tændt, pølser og brød anrettet, bøfferne skåret, salat snittet, kartoflerne var i ovnen, is til børnene var i fryseren. Heksen, som Martin havde lavet, var på plads på toppen af bålet, så alt var klart til kl.19.00.

Alle var i rigtig godt humør, der blev snakket og hygget, alt imens pølser og bøffer stegte livligt på grillen. Børnene fik studeret bålet med heksen på toppen, legede og spillede bold, alt imens Henrik Bredsteds fotograferede.

Omkring kl. 21.00 samledes vi alle ved bålet, hvor formanden Jan Møller præsentere årets båltaler, som var kassererens mand, der selv er jæger, kommunalpolitiker i Hvidovre Kommune samt folketingskandidat Karl-Erik Høholt Jensen (Kalle). Desværre var der nogle som havde svært ved at hører båltalen, derfor har vi på opfordring, lagt den ud her på siden KLIK HER

Bålet blev tændt og midsommervisen sunget. Dejligt med traditioner, for her gik det som det plejer, da vi nåede sidste vers, var halvdelen lige en takt bagefter :o)

Så var det tid til kaffe med hjemmebagt kage, som formandens kone Susanna havde bagt.

Vi håber, at I alle havde en lige så hyggelig aften som os, ligeledes skal alle jer som gave et nap med have tusinde tak.

De bedste jæger hilsner
Bestyrelsen  
);