Du er her > Hundetræning > Apporteringstræning
Apporteringstræning tirsdag den 2. maj 2023 kl. 18:00

    
     
Apporterings træningen henvender sig både til hund/fører, der er helt nybegynder inden for apportering, samt til den rutineret hund/fører, der stadig trænger til udfordringer og altid kan blive bedre.

Der vil være en del vildt til de hunde der er klar til det. Vi træner med due, ænder, fasaner, sort fugle, kaniner, harer og ræv. Vi forsøger også at have et udvalg af ikke typisk vildt.  Vi håber at se dig uanset om du er helt ny, eller om hunden er det. Uanset om du er rutineret eller ej.

VI SKAL NOK UDFORDRE DIG OG HUNDEN!!!


Træningen/sværhedsgraden, tilrettelægges med henblik på at få nogle egnede jagthunde

Ikke alle lærer lige hurtigt, hverken førere eller hunde, men for at nå målet, forventes og kræver det, at der trænes hjemme.

Går du ikke på jagt, men har en jagt/jagtrelateret hund, og vil du godt tilgodese din hunds egenskaber, så er du og din hund også meget velkomme, uanset om du er medlem af foreningen eller ej.

Pris for medlemmer kr. 400,00

Pris for ikke medlemmer kr. 800,00

Apporteringstræning starter tirsdag den 2. maj 2023 kl. 17:00 med indskrivning og betaling, efter først til mølle princippet.

Træningen starter kl.18.00 og er over 8 gange.

Der vil være 1 begynder hold - 2 mellem hold, samt 1 øvet hold med max 10 kursister pr. hold.

Sidste træningsaften afsluttes med at vi griller pølser - kr. 20.00 pr. næse

OBS, husk at holde din hund i snor. 

Kontaktperson: Martin tlf. 51 90 95 62

Vi glæder os til at se dig og din hund

Med jæger hilsen hundeudvalget.


Iflg. jagtloven skal der ved jagt med glatløbet haglgevær på ikke klovbærende vildt på og fra landarealer og i rør- og sivbevoksninger, medbringes egnet apporterende hund.

  
);