Du er her > Hundetræning > Hvalpemotivation
Onsdag den 17. marts 2021 - Hvalpe motivation.

Vi tilbyder hvalpe motivation, alder 3 – 6 måneder i foråret 2021

Der vil være plads til 8 hvalpe på holdet.

Vallensbæk Jagtforening tilbyder  1. hvalpe/begynder hold onsdag den 17. marts 2021. Det vil dog foregå under nogle andre vilkår end vi er vant til pga. Corona virus, da VJF til en hver tid vil følge sundhedsmyndighederne retningslinjer.
       

Kursuset vil indeholde både teori og praktik.

Noget af det vigtigste ved at gå til træning med sin hund, er at den lærer at arbejde sammen med sin fører, selv om der er mange andre hunde til stede.

Ikke alle lærer lige hurtigt, hverken førere eller hunde, men for at nå målet, forventes og kræver det, at der trænes hjemme.

I alt 8 gange, første gang onsdag den 17. marts 2021 kl. 17.30 slut onsdag den 5. maj 2021

Pris kr. 400,00  for medlemmer - 600,00 for ikke medlemmer

Din hund skal selvfølgelig være vaccineret, samt have den udvidet ansvarsforsikring.

Tilmelding SKAL forgå telefonisk til Martin Nielsen på tlf. nr. 51 90 95 62 efter kl. 16.00, som her vil oplyse dig om det praktiske i forhold til betaling m.m.

Når du tilmelder dig kurset er dit ansvar at overholde sundhedsmyndighedernes retningslinjer, medbringe håndsprit og holde din hund i snor. Man vil få anvist hvor man kan parkerer.

Vallensbæk Jagtforening forbeholder sig retten til bortvisning af kursister som ikke overholder sundhedsmyndighedernes retningslinjer, uden refusion af betalt kursus gebyr.

Da de nuværende retningslinjerne kan blive ændret og der måske bliver lukket mere op/ned i DK anbefaler vi at du følge med her på hjemmesiden og Facebook. 

Vi glæder os til at se dig og din hund

Med jæger hilsen hundeudvalget.

  
);