Du er her > Hundetræning > Lydighedstræning
Lydigheds/dressurtræning tirsdag den 16 marts 2021 kl. 18:00
   

Tirsdag den 16. marts 2021, vil Vallensbæk Jagtforening igen kunne tilbyde lydighedstræning, samt 1. hvalpe/begynder hold onsdag den 17. marts 2021. Det vil dog foregå under nogle andre vilkår end vi er vant til pga. Corona virus, da VJF til en hver tid vil følge sundhedsmyndighederne retningslinjer. 

Vi har fokus på det jagtlige i vores træning, og tilrettelægger træningen med henblik på at få nogle egnede jagthunde.

Hunden og fører, lærer den mest elementære lydighed, såsom at komme, når du kalder og gå pænt i snor, sit, dæk, bliv, samarbejde mellem hund og fører, samt distraktion i form af andre hunde, evt. skud m.m.

Noget af det vigtigste ved at gå til træning med sin hund, er at den lærer at arbejde sammen med sin fører, selv om der er mange andre hunde til stede.

Ikke alle lærer lige hurtigt, hverken førere eller hunde, men for at nå målet, forventes og kræver det, at der trænes hjemme.


Tilmelding SKAL foregå telefonisk til Martin Nielsen på tlf. nr. 51 90 95 62 efter kl. 16.00 som her vil oplyse dig om det praktiske i forhold til betaling m.m.

Pris for medlemmer kr. 400,00

Pris for ikke medlemmer kr. 600,00

Lydighedstræning tirsdag den 16. marts 2021 kl. 18:00, er over 8 gange med slut d. 4. maj 2021
Der vil være 1 begynder hold - 2 mellem hold samt 1 øvet hold med maks 10 kursister pr. hold.

Hvalpe/begyndertræning onsdag den 17. marts 2021 kl. 17:30, er over 8 gange med slut den 5. maj 2021
Der vil være 1 hold med maks 8 kursister på holdet.

Når du tilmelder dig kurset er dit ansvar at overholde sundhedsmyndighedernes retningslinjer, medbringe håndsprit og holde din hund i snor. Man vil få anvist hvor man kan parkerer.

Vallensbæk Jagtforening forbeholder sig retten til bortvisning af kursister som ikke overholder sundhedsmyndighedernes retningslinjer, uden refusion af betalt kursus gebyr.

Da de nuværende retningslinjerne kan blive ændret og der måske bliver lukket mere op/ned i DK anbefaler vi at du følge med her på hjemmesiden og Facebook. 

Vi glæder os til at se dig og din hund

Med jæger hilsen hundeudvalget.



 

  
);