Du er her > Hundetræning > Lydighedstræning
Lydigheds/derssurtræning tirsdag den 19 maj kl. 19:00
   

Tirsdag den 19. maj 2020 kl. 19:00, vil Vallensbæk Jagtforenenig igen kunne tilbyde lydighedstræning, dog under nogle andre vilkår end vi er vant til pga. corona virus, da VJF til en hver tid vil følge sundhedsmyndighedderne retningslinier. 

For at kunne overholde afstanden på 2 meter samt antallet af personer, har vi været nød til tænke i nye baner. Der vil maks kunne være 9 hunde pr. hold og maks 4 holdKursuet vil derfor kun være for nye hundefører, dig som har fået ny hund eller hvis du har deltaget på begynderhold/hvalpemotivation i VJF eller anden forening. Vi vil prioterer og fokuserer på de basale komandoer, som du og din hund skal kunne mestre.

Tilmelding SKAL forgå telefoninsk til Martin Nielsen på tlf. nr. 51 90 95 62, som her vil oplyse dig om det praktiske iforhold til betaling m.m.

Pris for medlemmer kr- 400,00

Pris for ikke medlemmer kr. 600,00

Træningen er over 7 gange med slut d. 30. juni.

Når du tilmelder dig kursuet er dit ansvar at overholde sunhedmyndighedeernes retningslinier, medbringe håndsprit og holde din hund i snor. Man vil få anvist hvor man kan parkerer.Vallensbæk Jagtforening forbeholder sig retten til bortvisning af kursister som ikke overholder sundhedsmundighedernes retningslinier uden refusion af betalt kursus gebyr.

Da de nuværende retningslinierne kan blive ændret og der måske bliver lukket mere op/ned i DK anbefaler vi at du følge med her på hjemmesiden og Facebook. 

Da vi har fokus på det jagtlige i vores træning, tilrettelægges træningen/sværhedsgraden, med henblik på at få nogle egnede jagthunde.

Ikke alle lærer lige hurtigt, hverken førere eller hunde, men for at nå målet, forventes og kræver det, at der trænes hjemme.

Vi glæder os til at se dig og din hundMed jæger hilsen hundeudvalget. 

  
);